Sayfalar

20 Haziran 2010 Pazar

ŞEHİTLER İÇİN ANI DEFTERİ AÇILDI

Türk Eğitim-Sen 2 Nolu Şube’nin “Ya bu kanı durdurun, ya da millet durduracak” adıyla organize ettiği miting Cumhuriyet Meydanında yapıldı.

Türk Eğitim-Sen 2. Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, Cumhuriyet Meydanı nda yaptığı konuşmada, planlı bir eylem düzenlemediklerini belirterek, şehitlerin acısını yüreğinde hissedenlerin alanda toplandığını söyledi.

Türkiye nin şehitlerine her zaman sahip çıkacağını belirten Öztürk, Bu ülkeyi yönetmeye çalışanlara diyoruz ki Allah tan korkunuz, hiç mi vicdanınız kalmadı? Devletin karakolu, lojmanı basılıyor, siz açılım yapıyorsunuz. Daha ne kadar açılacaksınız? Bu millet gerçekleri görüyor. 11 vatan evladımız kara toprağın bağrına gönderildi. Bu topraklar Türk milletinin ebediyen vatanı olacak. Sizler aklına gelen açılımı yapsanız da bir gün bu topraklardan Türk açılımı yapılacak. Türk milleti ayağa kalktığı zaman önünde kimse duramayacak dedi.

Öztürk ün konuşmasının ardından terörist saldırılarda şehit düşen askerler için anı defteri açıldı. Protesto gösterisine katılanlar, anı defterini imzaladı.

Terörün lanetlendiği etkinliğe katılan MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz ile DSP İl Başkanı Memduh Taşkın’ da anı defterine duygularını yazarak teröre tepki gösterdi.  

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...