Sayfalar

23 Haziran 2010 Çarşamba

Ramazan Karakuş ve Yeliz Demirel dünya evine girdiler

Erciyes Tv ve Kayseri Akın Günlük Gazetesi Spor Servisi personeli Ramazan Karakuş hayatını Yeliz Demirel ile birleştirdi. Genç çiftin düğün törenlerine başta Vali Mevlüt Bilici olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Ramazan Karakuş-Yeliz Demirel çiftinin As Golden Düğün Salonunda yapılan düğün törenine Vali Mevlüt Bilici, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, CHP İl Başkanı Enver Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Melikgazi Nüfus Müdürü Mehmet Bozkurt, Eras Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya,  Ramazan Karakuş’ın meslektaşları, Karakuş ve Demirel aileleri ile yakınları katıldı.

Melikgazi Nikah Memuru Bekir Yerlitaş tarafından kıyılan nikahta Karakuş çiftinin nikah şahitliklerini Vali Mevlüt Bilici, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya yaptı.

Nikahtan sonra Vali Mevlüt Bilici çiftlere mutluluklar dilerken evlilik cüzdanını Şevki Kulkuloğlu gelin Yeliz Demirel’ê verdi.

Daha sonra düğün pastası kesildi ve genç çiftin yakınları doyasıya eğlendi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...