Sayfalar

21 Temmuz 2010 Çarşamba

AKP Melikgazi İlçe Teşkilatı Görevden alındı

Adalet ve Kalkınma Partisinde İl teşkilatı ile birlikte istifası istenen Melikgazi ilçe teşkilatı istifa etmeyince genel merkez tarafından görevden alındı. Görevden alma kararı Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi il teşkilatı ve Melikgazi ilçe teşkilatının istifasını istemişti. Bu istek doğrultusunda İl Başkanı Mahmut Cabat ve yönetimi istifa etti; ancak Melikgazi İlçe Başkanı Sadi Köylü teşkilatın istifasını gerektirecek herhangi bir durum olmadığı gerekçesiyle istifa etmedi.

         Genel Başkan Erdoğan ile konuşmadan istifa etmeyeceğini ifade eden ve genel başkana mektup gönderen Sadi Köylü mektuba gelecek cevabı beklerken görevden alındığı haberi geldi. Sadi Köylü ve ilçe yönetiminin görevden alındığına ilişkin karar merkez karar yönetim kurulu toplantısında alındı. Kararı ise Kayseri’den sorumlu olan Koordinatör Milletvekili Polat Türkmen iletti. Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’in bizzat Kayseri’ye gelerek tebligatı yaptığı ve teşkilatı devraldığı belirtiliyor. 

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...