Sayfalar

21 Temmuz 2010 Çarşamba

KOMANDOYA MECLİSTE SALDIRI VAR

Hain teröristler Kayseri’den giden Komando Tugayı’na Hakkari’nin Çukurca ilçesinde saldırırken BDP’li milletvekilleri de mecliste saldırıyor.

Kayseri Komando Tugayına sadece Doğu ve Güneydoğu’da saldırılmıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinde de saldırılıyor.

       BDP’li Muş Milletvekili Sırrı Sakık geçen ay meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada Kayseri ve Bolu Komando Tugaylarının Doğu ve Güneydoğu’da zulüm yaptıklarını söylemişti. Sırrı Sakık’ın hakaretleri karşılıksız kalınca saldırı devam etti.

         Bu kez, yine BDP’li Muş Milletvekili Nuri Yaman Kayseri ve Bolu komando tugaylarına saldırdı. Nuri Yaman meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada Muş’ta 7 çocuklu bir aile ile 5 kişilik bir başka ailenin Kayseri ve Bolu komando tugayının denetim ve gözetiminde diri diri yakıldığını öne sürdü. Meclis kürsüsünden yapılan bu konuşmalar yine karşılıksız kaldı.   

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...