Sayfalar

28 Temmuz 2010 Çarşamba

'Buna ölüler bile güler'

AKP'li Çelik, Kılıçdaroğlu'nun e-muhtıra iddiları için "Buna ölüler bile güler" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan ile dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın anlaştığı ve 27 Nisan e-muhtırası'nın da AK Parti'yi iktidara getirmek için verildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

Çelik, Kılıçdaroğlu'nun iddialarını zavallı bulduğunu belirterek, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Erdoğan ile Yaşar Büyükanıt anlaştı iddiasına ölüler bile güler" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, dün katıldığı bir televizyon programında "Bir komutan, e-muhtırayı internet sitesine koyuyor ve 'Bunu ben yazdım' diyor. Siz gidip o komutanla kanka olup, gizli görüşüyorsunuz. Bu görüşmenin içeriğiyle ilgili hiçbir bir belge yok.

Emekli olduktan sonra zırhlı araç alındı, ödüllendirildi. Zamanaşımı da olmadı. Niye suç duyurusunda bulunmadı? O e-muhtıra AKP’nin iktidara gelmesi için oraya konuldu. Başbakan ile general (Dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt) işbirliği yaptı." demişti.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...