Sayfalar

28 Ağustos 2010 Cumartesi

İlker Başbuğ MHP'yi ziyaret etti

Veda ziyaretlerinde bulunan İlker Başbuğ, bugün MHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na veda ziyaretinde bulunan İlker Başbuğ'un bugünkü adresi ise MHP Genel Merkezi'ydi.

Devlet Bahçeli, İlker Başbuğ'u parti Genel Merkezi önünde karşıladı.

GÖRÜŞME 1 SAAT 15 DAKİKA SÜRDÜ
İlker Başbuğ ve Devlet Bahçeli"nin MHP Genel Merkezinde gerçekleştirilen basına kapalı ziyareti, 1 saat 15 dakika sürdü. Orgeneral Başbuğ"u genel merkez binası önünde karşılayan Bahçeli, görüşmenin ardından da aracına kadar uğurladı.

İADEYİ ZİYARET
Uğurlamadan önce Orgeneral Başbuğ yaptığı kısa açıklamada, Genelkurmay Başkanlığı görevine atanmasının ardından ""Bahçeli"nin kendisine nazik bir ziyarette bulunduğunu"" anımsattı.

Bu ziyareti iade etmek amacıyla MHP Genel Merkezi"ne geldiğini ifade eden Orgeneral Başbuğ, Bahçeli ile çok yararlı, detaylı görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Orgeneral Başbuğ, daha önce CHP Genel Başkanı Deniz Baykal"la yaptığı görüşmede olduğu gibi özellikle bugünlerde Türkiye"nin terörle mücadelede içinde bulunduğu durumla ilgili bazı bilgi ve görüşlerini Bahçeli"ye ilettiklerini aktardı. Orgeneral Başbuğ, ""Bundan sonra terörle mücadelede Türkiye"nin neler yapması gerektiği konularındaki düşüncelerimizi ifade ettim. Kendilerinin bu konulara ilişkin çok değerli görüşlerini ve önerilerini dinleme şansına sahip oldum"" dedi.

MHP'Yİ ZİYARET EDEN İLK GENELKURMAY BAŞKANI
Orgeneral Başbuğ, görüşmenin çok yararlı olduğunu düşündüğünü ve bu açıdan memnun olduğunu ifade etti. Orgeneral Başbuğ, Bahçeli"nin kendisine, MHP Genel Merkezini ilk ziyaret eden Genelkurmay Başkanı olduğunu söylediğini, bundan da mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...