Sayfalar

1 Eylül 2010 Çarşamba

Başbakan Erdoğan, TOBB'a ve Hisarcıklıoğlu'na kota koymuş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kayserili olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na boykot uygulayarak arkadaşlarına davet ettikleri zaman o odada gidip konuşmayacaksınız talimatı vermiş.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir programda ‘Birer işçi alın’ önerisini reddeden TOBB’a boykot uyguladığını anlattı. Erdoğan, patronların kâr ettikleri halde işçi çıkardıklarının belirtilmesi üzerine İsim vermeyeceğim, gerek yok, ciddi manada kırgınım, çünkü çok yanlışları olmuştur, hiç dürüst davranmamışlardır, tamamen ideolojik davranmışlardır. Ve ben bazı arkadaşlarıma, ‘kesinlikle davet ettikleri zaman o odada gidip konuşma yapmayacaksınız’ dedim. Bunu da dedim. Niye? Yani bizi kalkıp da bir hükümeti siz enayi yerine koyamazsınız. Hesapları iyi yapalım biz bu kadar teşvikse teşvik, primse prim bu destekleri veriyoruz. İşte buyurun bakın şimdi tablo ortada. ‘Kazandık’ diyor. ‘Biz hiçbir zaman şöyle de demedik, böyle de demedik’. Yani biz ‘teğet geçecek’ dediğimiz zaman o odanın ilgilileri çıktılar, bizimle istihza (alay) ettiler..”

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...