Sayfalar

28 Ocak 2010 Perşembe

ELİ SOPALI OKUL MÜDÜRÜNE VELİLER SAHİP ÇIKTI


Develi İlçesi ndeki Necmiye Mustafa Maşlak Sağlık Meslek Lisesi nde sömestr öncesi yaşanan dayak olayı Türkiye gündemine oturmuştu. Olayın geçen yıl yaşandığını ve komplo olduğunu iddia eden öğrenci velileri okul müdürüne sahip çıktılar.
Necmiye Mustafa Maşlak Sağlık Meslek Lisesinin 1 ve 2 nci sınıf öğrencileri iddiaya göre tatil öncesi bir hafta rapor alıp, derslere girmedi. Öğrenciler karnelerin dağıtıldığı Cuma günü Okul Müdürü C.A. tarafından öğle tatilinde bahçeye çıkartılarak sıra dayağına çekildi. Okuldaki öğrenciler tarafından cep telefonu ile çekilen görüntüde bahçede tek sıraya dizilmiş kız ve erkek öğrencilerin açtıkları avuçlarına okul müdürünün sopayla vurduğu izlendi. Görüntülerin yayınlanması üzerine milli eğitim müdürlüğü okul müdürü hakkında soruşturma açmıştı. Olayın geçen yıl yaşandığını dile getiren öğrenci ve veliler milli eğitim müdürlüğü önünde toplanarak müdüre sahip çıktılar.

20 yıldır okulda yöneticilik yapan Okul müdürü C.A’nın dayakçı değil disiplinli bir eğitimci olduğunu söyleyen veliler okul müdürünün öğretmen atamalarına denk gelen zamanda komploya kurban gittiğini söylediler.
Geçen yıl ve üstelik şaka gibi yaşanan bir olayın abartıldığını söyleyen öğrenciler ise şimdiye kadar müdürlerinden dayak yemediklerini aksine kendilerini gördüğü zaman müdürlerinin hatır sorduğunu belirttiler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...