Sayfalar

28 Ocak 2010 Perşembe

MHP ZİYARETLER DEVAM EDİYOR


MHP il yönetiminin ilk durağı Sıhhi tesisatçılar odası oldu. Bir süre önce genel kurul yapan ve Sıhhi tesisatçılar odası başkanlığına seçilen Hayrullah Sundu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MHP il başkanı Süleyman Korkmaz ise önce yeni başkan Sundu’ya hayırlı olsun dileklerini sundu. AKP hükümeti ile birlikte esnafın sıkıntı içinde girdiğini vurgulayan Korkmaz Sıhhi tesisatçılarında aynı sorunları yaşadıklarını söyledi. Korkmaz AKP hükümetinin açılım dışında başka gündemlerinde olduğunu görmesi gerektiğini söyleyerek hükümet gerçek gündeme dönsün dedi.

MHP il yönetiminin ikinci durağı bir süre önce genel kurlarını yapan Marangozlar ve mobilyacılar odasıydı. Oda başkanı Mehmet Ali Çevrim seçim sürecine girdiklerini söyleyerek Kesob olarak seçimlere devam ettiklerini söyledi. Çevrim artık particiliğin kalmadığını söyleyerek ülkenin yararına olan her partinin başarılı olmasını istediklerini belirtti.
MHP il başkanı Süleyman Korkmaz’da Başbakan Erdoğan’ın Ankara’da yaptığı valiler toplantısına değinerek Başbakan’ın valilerden halka açılımı anlatmasını istemesini eleştirdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...