Sayfalar

30 Ocak 2010 Cumartesi

KAYIP ÇOCUKLARDAN HALA HABER YOK

Mardin de yaşanan çocuk kaçırma girişimi sonrasında, Kayseri de kaybolan çocukların ailelerinde heyecan yaşandı. Kayıp Ahmet Tuna ve Dilruba Tekin in annesi Leyla Tekin, olayları yakından takip ettiklerini belirterek, "Kayseri polisinin Mardin ile irtibata geçtiğini öğrendik. Yakalanan kişinin cep telefonu konuşmalarının dinlendiğini ve Kayseri ye gelip gelmediğinin araştırıldığını öğrendik" diye konuştu.

Mardin deki olay sonrasında kaybolan çocuklar konusunda bir ipucu bulunmasını ümit ettiklerini söyleyen Leyla Tekin, "Bizim elimize geçse neler yapmayız. Bırakın halk ezsin onları. Niye koruyorlar? Millet iyice dövsün hıncını alsın. Yakalanıyorlar yakalanıyorlar, yeniden dışarı bırakıyorlar. Sonra da olan bizim çocuklarımıza oluyor. Bizim ciğerimiz yanıyor" ifadelerini kullandı.
Mardin deki olayın kendileri için bir umut olduğunu söyleyen Leyla Tekin, "İnşallah bu sayede bizim çocuklarımız da bulunur" dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...