Sayfalar

30 Ocak 2010 Cumartesi

KTO MECLİSİNDEN HİSARCIKLIOĞLU’NA TAM DESTEK

Ticaret Odası Meclis toplantısını Bekir Adıyaman başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde asırlık işletmeler olarak adlandırılan ve üç kuşaktır devam ettiği belirtilen işletme sahiplerinden Yılmaz Akansu ve Mustafa Nevzat Özhamurkar’a plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Törenin ardından konuşan meclis Başkanı Bekir Adıyaman, Balyoz Darbe planında adı geçen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Taraf gazetesinde adının geçmesini kınadıklarını belirtti.
Daha sonra Rifat Hisarcıklıoğlu’nun basın bülteni meclis üyelerine okundu. ardından hazırlanan kınama bildiri meclis üyelerine okunarak oylamaya sunuldu. Meclis üyelerinin tam destek verdiği bildiri daha sonra kamuoyuna duyuruldu.
Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci ise Rifat Hisarcıklıoğlu’na “O Türkiye’nin gülen yüzüdür” sözleri ile destek verdi.
Kilci ayrıca ülke gündemine dair açıklamalarda da bulundu. Ekonomideki hasarın büyük olduğunu belirten Kilci, Kayseri’nin de kamudan gerektiği kadar yardım alamadığını söyledi. Demokratik açılımı da cehalet olarak nitelendiren Kilci, “her gün darbe ve suikast planları ile gündem başka yönlere çekilmeye çalışılıyor. Artık insanlar televizyonlarını açıp haber izlemekten çekiniyor hale geldi. Ülkenin bu tür suni gündemlerden bir an önce arınıp gündeme ekonominin gelmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...