Sayfalar

30 Ocak 2010 Cumartesi

MHP’DEN AKP YORUMU

MHP il başkanı Süleyman Korkmaz yazılı bir açıklama yaparak AKP hükümetini eleştirdi. Korkmaz, AKP iktidarında devletimizin borçları ikiye katlanmıştır. yüzlerce kamu malı özelleştirme adı altında yabancılara satılmış, işçi, memur, emekli, köylü, esnaf perişan edilmiştir. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi birde zam furyası almış başını gitmiştir dedi.

Korkmaz, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Ankara’dan zam müjdesiyle gelir herhalde. bir süre önce doğalgaza zam yapılmayacağını söyleyen bakan Yıldız, % 15 zammın kapıda olduğunu Televizyonlardan açıkladı. Bu zam haberine Bakan Yıldız Kayseri’den ne cevap verecek merakla bekliyoruz. Zaten bunların yaptıkları bir şey yok, Kayseri’den Başbakan çıktı, Cumhurbaşkanı var. Bakan var, Meclis başkan vekili var, Grup başkan vekili var, bunlarının hiç birinin çaktıkları bir çivi yok. Bu saydığımız zatı muhteremler Kayseri ye niye gelir. hayırseverlerin yaptırdıkları yerlerin kurdelesini kesmeye mi dedi .
MHP il başkanı Süleyman Korkmaz, Hızlı tren ne oldu ? Yamula barajına ilaveten köylünün dört gözle beklediği sulama kanalları ne oldu? Bölge hastanesinden hala bir ses yok, Adliye binasının temeli hala atılamadı, İstinaf mahkemesi Adana ya gitti. Organizeye Başbakan Erdoğan’ın törenle açtığı özel sektöre ait fabrikalar birer birer kapısına kilit vurdu. Bunların sahiplendiği Kayseri -Ankara arası bölünmüş yol, kaldı ki bu hizmette bundan önceki hükümetlerin payı daha çok, tabiri caizse “dikilen elbiseye düğme diktiler, elbisenin tamamına sahip çıktılar”.Kayseri işini bilir diyerek kaderine terk ettiler, ilçeler, köyler boşaldı, buna rağmen bunları göremeyecek kadar basiretsizler. Bütün bu olumsuzluklar karşısında darbe söylentileriyle mağdur rolü oynamaya çalışmaktadırlar.
MHP olarak Kayserili hemşerilerimize sesleniyoruz. AKP nin oynadığı bu oyunun senaryosu dış kaynaklı, bunlar ve arkalarındaki medyayla beraber Türk ordusunun kolunu kırmıyorlar aslında, devletin kolunu kırıyorlar. Bu gidiş iyi bir gidiş değil, suyu iyice bulandırdınız, temizleyecek olan Türk halkıdır. Onun için en kısa zaman da halkın hakemliğine gidin, sandığı milletin önüne koyun .

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...