Sayfalar

13 Şubat 2010 Cumartesi

Bülent Didinmez:"7 Kasım 2010'da seçim var"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez Boğazköprü’de MYK üyesi Mustafa Eraslan, İl Başkanı Süleyman Korkmaz ve partililer tarafından karşılandı.

Parti çalışmalarına katılmak için Kayseri’ye gelen Bülent Didinmez, il teşkilatına geçerek gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Didinmez, 2010 yılında yapılması muhtemel olan erken seçimde, MHP nin tek başına iktidar hedefine ulaşması için Türkiye nin dört bir yanında çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Ülkeyi yaklaşık yedi buçuk yıldır yöneten AK Parti nin göreve geldiğindeki söylemlerinin hiçbirinin vatandaşın lehine sonuçlandırılmadığını, problemlerin daha da arttığını ileri süren Didinmez, hayatın gerçeklerinin hükümeti tekzip ettiğini savundu.
Başbakan Erdoğan ın Türkiye nin büyüdüğünü söylediğini hatırlatan Didinmez, Başbakan Erdoğan ın yakınlarının büyüdüğünü , vatandaşın ise küçüldüğünü ileri sürdü.
Genel merkezinin 7 Ocak’ta aldığı bir kararla seçim startı verdiklerini söyleyen Didinmez, ülkenin genel durumuna bakarak 7 Kasım 2010 yılında erken seçimin yapılacağını belirtti.
Gazetecilerin Mecliste yaşanan gerginliği hatırlatmaları üzerine Didinmez, Başbakan Erdoğan ın tavrı suçluluk telaşının tezahürüdür. Bu Sayın Başbakan ın huyu ve karakteridir dedi.
Didinmez şöyle devam etti; Sayın Başbakan ın eşi ve çocukları kendisi için önemli varlıklardır. MHP nin bakış açısıyla insanoğlu, Allah ın yarattığı en şerefli ve saygıyı hak eden bir varlıktır. Böyle bir anlayış, sadece Başbakan ın değil, herkesin eşi ve çocuklarını saygıya değer olduğunu kabul eder. Bizim Emine Hanım veya çocukları ile bir alıp veremediğimiz olamaz. Bizim alıp veremediğimiz bizatihi Recep Tayyip Erdoğan ın kendisidir. Alıp veremediğimiz ise Erdoğan ın kimliği ve kişiliği değil, programı, düşünceleri, eylemleri ve zihniyetidir. Aldatma ve kandırma zihniyetiyle Türkiye nin geleceğini karartan politikaların hesabının sorulmasıdır. Devletin bütün imkanları ellerinde. Kozmik odalara girenler kendileri. GATA, GATA Komutanı orada, kayıtlar, görüntüler orada. Başbakan durduk yere (mahremime giriyorlar) diye tartışmaya giriyor.
Kutsal değerleri istismar edenin MHP değil Başbakan Erdoğan olduğunu da savunan Didinmez, İkinci peygamber benzetmesini yapan MHP il başkanı değildir. Son halife, Osmanlı padişahı pankartlarının açıldığı toplantılar MHP nin toplantısı değildir. Bu toplantılar bizzat Sayın Başbakan ın katıldığı toplantılardır diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...