Sayfalar

13 Şubat 2010 Cumartesi

KEYKUBAT MAHALLESİNDE ANNE İLE OĞLU ZEHİRLENEREK ÖLDÜ


Keykubat mahallesinde bir apartmanda ikamet eden anne ile oğlu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaklaşık bir hafta önce zehirlenerek öldükleri belirtilen anne ile oğlunun cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Keykubat Mahallesinde üzücü bir olay yaşandı. Anne ile oğul sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Olayın bir başka üzücü tarafı ise olayın 1 hafta önce meydana gelmiş olması. Anne ile oğlunu 1 hafta boyunca kimsenin aramaması dikkat çekiciydi.
Bir hafta önce zehirlenerek hayatlarını kaybettiği öğrenilen Karakoç ailesinin acı haberi yakınlarının endişelenip eve gelmeleri üzerine ortaya çıktı…
Keykubat Mahallesindeki Yalçın Apartmanı nda oturan 40 yaşındaki Hatice Karakoç ve oğlu Kasım Karakoç tan haber alamayan yakınları, eve girdiklerinde anne ile oğlunu ölmüş halde buldu.
Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri anlaşılan anneyle oğlunun cesetleri, yapılan incelemenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayın duyulmasının ardından Karakoç ailesinin yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...