Sayfalar

13 Şubat 2010 Cumartesi

MHP DEVELİ İSTİŞARE TOPLANTISI

Partide ülke gündemini değerlendiren MHP Genel Başkan yardımcısı ve MYK üyesi Bülent Didinmez daha sonra Develi’de istişare toplantısına katıldı. Didinmez seçim startı veren MHP’nin tek başına iktidara geleceğini söyledi.
Develi düğün salonunda yapılan istişare toplantısına MHP MYK üyesi Mustafa Eraslan, MHP il başkanı Süleyman Korkmaz ve çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, toplantı da selamlama konuşması yaparak mikrofonu Genel başkan yardımcısı Bülent Didinmez’e verdi.
MHP genel başkan yardımcısı ve MYK üyesi Bülent Didinmez TBMM’de yaşanan tartışmanın müsebbibinin AKP olduğunu MHP’nin ise mağdur olduğunu söyledi. Didinmez, “Başbakan Erdoğan MHP’li bir milletvekilinin sözlerini gerekçe göstererek AKP grubunu bir komutan edasıyla MHP’ye saldırtmıştır” dedi.
Parti çalışmaları hakkında da bilgilerde veren Bülent Didinmez MHP’nin seçim startı verdiğini ve yapılacak olan erken seçimde MHP’nin tek başına iktidar geleceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...