Sayfalar

4 Şubat 2010 Perşembe

MHP İL BAŞKANI SÜLEYMAN KORKMAZ: ELİTAŞ İLE YAKUT ÜZERİMDEN PRİM YAPIYOR


MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, AKP iktidarının oy kaybı yaşaması ile sertleştiğini, mağdurları oynadığını ve hırçınlaştığını söyledi.
Parti il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalar yapan MHP il başkanı Süleyman Korkmaz, AKP tarafından nerelerde tezgahlandığı belli olan operasyonlarla önce Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hedef alındığını, şimdide sıranın yargıya geldiğini söyledi.
Korkmaz, “Toplumsal olaylarda asker, polis işbirliğini öngören Emasya protokolünü iptal edeceklerini söylediler. Polise ağır silahlar ithal etme yetkisi veren yasayı meclisten geçirmeye çalışıyorlar. Polis bu ağır silahları, acaba kime karşı kullanacak” diye sordu.
Süleyman Korkmaz, TBMM’de yaşanan tartışmalara da değinerek Mustafa Elitaş’ın hakkında yaptığı açıklmalar ile üzerinden pirim yapmaya çalıştığını söyledi. Korkmaz, “Sayın Elitaş bir Kayseriliye yakışmayacak hareketlerde bulunmuşlardır. Partileri oy kaybettikçe hırçınlaşıyorlar. Sayın Yakut ve Elitaş parti değiştirmeyi iyi bilir. Başbakan’a yaranmayı bırakıp kendilerine yeni parti arasınlar” dedi.
Korkmaz, Elitaş ve Yakut MHP’ye gelmek isterlerse şeklindeki bir soru üzerine “O iki isminde MHP’de yeri yok” cevabını verdi.
Başbakan Yardımcısı Bülenç Arınç’ın, başkan vekili Güldal Mumcu’nun tarafsız olmadığını söylemesine tepki gösteren Korkmaz, Arınç’ın önce kendisine ve başkan vekili Sadık Yakut’a bakması gerektiğini belirtti.
Yaşanan tartışmanın müsebbibinin MHP olmadığını söyleyen Korkmaz “MHP, Diyarbakır belediye başkanı Osman Baydemir gibi laf mı etti ki AKP’liler MHP’lilerin üzerine yürüdüler” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...