Sayfalar

4 Şubat 2010 Perşembe

MÜGE DELİORMAN: KÖŞEYE SIKIŞAN AKP SALDIRGANLAŞIYOR


TBMM’de yaşanan son olayları değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi İl kadın Kolları Başkanı Müge Deliorman, AKP’nin güç kaybettiğini anladığı günden itibaren saldırgan tavırlar ortaya koymaya başladığını söyledi.
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Müge Deliorman TBMM’de yaşanan tartışmaları değerlendirdi. Deliorman “Domuz gribi aşısı tartışmaları ile Türkiye’yi adeta kaosa sürükleyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a anlaşılan aşı yaramamış. TBMM’deki tavırları bunun göstergesi olsa gerek. Bir bakana yakışmayan üslup ve davranışlar Türk toplumuna kötü örnek olmaktadır. AKP’li bir çok üst düzey yetkilinin son zamanlarda ortaya koydukları davranışlar köşeye sıkışmış olmanın yarattığı bir saldırganlık örneği taşımaktadır. Meclis başkanlığı yapmış olan Bülent Arınç’ın, oturumu yöneten Sayın Güldal Mumcu’ya yönelik açıklamaları ve makam odasına kadar giderek tepki göstermesi nezaket kurallarına sığmamıştır. Ülke sorunlarını çözmekte sıkıntı çeken AKP Hükümeti üyelerinin bu gergin durumları aslında çaresizliğinde ifadesi olarak algılanmaktadır. Tüm bu olayları kınıyor, AKP’yi kendine gelmesi için uyarıyoruz” dedi..

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...