Sayfalar

23 Şubat 2010 Salı

SESSİZ ÇIĞLIK (Mehmet Gençsoy) ARTIK KOLEJ FM’DE

Kayseri’nin sevilen radyo programcılarından ve şairlerinden Mehmet Gençsoy, dinleyicileri ile artık Kayseri’nin en sevilen radyolarından bir tanesi olan Kolej FM’de buluşacak. 
4 adet şiir ve deneme kitabı bulunan Mehmet Gençsoy, yeni şiirlerini ve hayata dair paylaşaımlarını yeni yayın döneminde Kolej FM’de dinleyicilerinin beğenisine sunacak. Hafta içi Cuma ve Cumartesi günleri 20.00 23.00 saatleri arasında Sessiz Çığlık ismi ile dinleyicilerine seslenecek olan Mehmet Gençsoy, hayatına dair anıları, şiirleri ve anlamlı sözleri ile dinleyicilerine unutulmaz saatler yaşatmaya çalışacak. 

Gençsoy, yeni yayın döneminde Kolej FM’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, şunları söyledi:
 “Yıllar boyunca bir maceranın izlerini kazımış olduğum kitaplarım, tv programlarım, köşe yazılarım ve her şeyden öte 16 yıldır radyo programlarımla sizlere seslenmenin ve sizlerle hayatın içinden kıyısından köşesinden bir şeyler paylaşmanın mutluluğunu ve tarifi mümkün olmayan heyecanını yaşadım. Beni yakından takip edenler bilirler ki 16 yıllık radyo programcılığı hayatımda birçok radyodan sizlere seslendim ve sizlerle her zaman bir paylaşım içerisinde olduk kanaatindeyim. 16 yıldır devam eden ve hala devam etmekte olan radyo programcılığı serüvenimde her gece haykırdığım şiirler ve yazılar hiç şüphesiz ki; bir şeylerin başkaldırılarıdır.
Yeni yayın döneminde ART medya bünyesinde yer alan Kolej FM de yeni bir sayfa açarak yeni programımız Sessiz Çığlık ile yolumuza katılan yürek yarılarıyla buluşmanın daha doğrusu buluşacağımız günün ve o anın heyecanını şimdiden yaşamaya başladım” 

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...