Sayfalar

13 Nisan 2010 Salı

Süleyman Korkmaz: "Ne arısı olduğunuzu halk çok iyi biliyor."

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Korkmaz ülkede birinci önceliğin işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluk belası olduğunu söyledi. Bunların çözüm yerinin de ülkeyi idare eden hükümet olduğunu dile getiren Korkmaz, “Fakat bu meselelere kulak tıkayanlar, kendi menfaatleri olunca avazı çıktığı kadar bağırabiliyorlar” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin “Devletin malını yiyen kolay ölmez. Bizler bal arısıyız” şeklindeki sözlerine atıfta bulunan Korkmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki bunları söylerken, devletin resmi araçlarını, bürokratlarını, parti faaliyetlerine alet ettiğini nasılda unutuyor. Yargıdan kaçacaksın, içişleri bakanının dokunulmazlık gücüne sığınacaksın, hesap vermemek için bahane arayacaksın, doğruluktan dürüstlükten dem vuracaksın. Bu sözlerle kendinizi kandırıyorsunuz. Bütün bunlara rağmen çalışkan olduğunuzu, bal yapan arı olduğunuzu söylüyorsunuz, kime bal yaptığınız belli. Yaptığınız balı fakir fukara, garip guraba hiç yedimi acaba? 87 yıllık Cumhuriyetin birikimlerini sizin ve hükümetinizin kimlere peşkeş çektiğini gayet iyi biliyoruz. Bırakın da hangi arı olduğunuzu halk belirlesin. Şunu da unutmayın ki Milletin yıllarca biriktirdiği balları kimlerle yediğinizi gayet iyi biliyoruz. Sizin ve AKP zihniyetinin yatacak yeri yok, gün gelecek kaçacak yeri de olmayacak” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...