Sayfalar

13 Nisan 2010 Salı

ÜLKÜCÜLER ANAYASA DEĞİŞİKLİĞE KARŞI

Çetin Başpınar ve Serkan Tok’un Tuana Restoranda düzenledikleri basın toplantısında ortak bildiriyi Başpınar okudu. Başpınar, “Anayasa Değişikliği konusunda her türlü oyuna başvuran AKP nin yandaş medyasında "Kürt Açılımı" adı altında başlayan ihanet projesine destek atmosferi oluşturmak için "Eski Ülkücü, eski MHP li" etiketi yapıştırılan kişiler, şimdi de iktidarın "AKP Anayasası" oluşturma girişimlerine destek oluşturmak için kullanılmaya başlamıştır” dedi.

Başpınar, “AKP nin yandaş ve tetikçi medyası, iktidar ne zaman köşeye sıkışsa bu kullanılmaya müsait kişileri bulmakta ve onları MHP üzerindeki saldırı planlarında kullanmaktadır. Türk milliyetçiliğinin Lideri Sayın Devlet Bahçeli, bu fikir ve kişilik bozukluğu yaşayan kişileri "Biz, kendine eski ülkücü veya eski MHP li diyerek, gittikleri yerin bir türlü yenisi olamayıp itibarını bile hala bu kutlu hareketin eskisi ve müsvettesi olmakla övünenlerin tuzaklarına düşemeyiz." şeklinde tarif ederek maskelerini düşürmüştür. Ülkü Ocakları nda geçmişte görev yapmış ve sevdamız olan MHP ye gönül vermiş kişiler olarak, bu fikir kokuşması yaşayan, kendilerini AKP nin karanlık oyunlarına hizmetkârlığa adamış kişilerin, bizim kutsal kimliklerimizle, sıfatlarımızla anılmasını şiddetle kınıyoruz. Ülkücülerin tek yuvası MHP ve Ülkü Ocaklarıdır. Bu kurumlar dışında, bizimle ilgili konuşacak herkes sahtedir, korsandır ve karanlık odakların hizmetkârıdır” diye konuştu..

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...