Sayfalar

7 Mayıs 2010 Cuma

900 TL Borç için intihara kalkıştı


Askerlik yapan yeğenini ziyarete gelen sara hastası bir kişi, borcunu ödeyememesini gerekçe göstererek intihar girişiminde bulundu. Şahsın 900 liralık borcunu ödeyemediği için ölmek istediği öğrenildi.


Karabük ten yengesi ile birlikte 2. Hava İkmal Bakım Merkezi nde askerlik görevi yapan yeğenini ziyarete gelen Tevfik K, Fatih Mahallesi nde yakınlarıyla konuşurken aniden sinirlenerek Boğaziçi Apartmanı B Blok giriş kapısının camını kırdı.
Daha sonra 4 katlı binanın çatısına çıkan Tevfik K, burada bulduğu taş parçalarını aşağıya atmaya ve metal bir boru ile kendisine zarar vermeye başladı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada itfaiye ekipleri de Tevfik K nin aşağıya atlama ihtimaline karşı branda açtı.
Bu arada meraklı vatandaşlarda olayı izlemeye başladılar. Kimi yol kenarından cep telefonu ile resim çekti, kimi de evinin balkonundan fotoğraf çekmeye çalıştı.
Polis ekiplerinin bir bölümü Tahsin K’yı aşağı indirmeye çalışırken bir bölümü meraklı vatandaşları dağıtmak için çaba sarf etti.
Apartmanın çatısına çıkan emniyet güçleri, Tevfik K yı intihar girişiminden vazgeçirmeye çalıştı. Tevfik K, emniyet güçlerine, 900 TL borcu bulunduğunu, borcunu ödeyemediği için intihar edeceğini söyledi.
       Zaman zaman aşağıya sarkan Tevfik K, polis ekiplerinin istediği 900 lirayı kendisine vereceklerini söylemeleri üzerine yaklaşık 45 dakika sonra aşağıya indi.
Gözaltına alınan Tevfik K, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...