Sayfalar

7 Mayıs 2010 Cuma

Selma Ünal İstifasını AKP Kocasinan Teşkilatına verdi

Adalet ve Kalkınma Partisinde Develi’de yaşananlar nedeniyle istifa eden Kocasinan Kadın Kolları Başkanı Selma Ünal’ı ikna çalışmaları sonuçsuz kaldı. Ünal’ın istifa dilekçesi Kocasinan Teşkilatınca İl Kadın Kollarına gönderildi.

Adalet ve Kalkınma Partisinde Kocasinan Kadın Kolları Başkanlığı yapan Selma Ünal’ın istifasını geri alması için Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve bazı isimler devreye girdi. İstifasına ilişkin bir açıklama yapmayan Selma Ünal’ın ikna edilemediği ve istifa dilekçesinin işleme konulmasını istediği öğrenildi.
Selma Ünal istifasını Kocasinan İlçe Teşkilatına verdi; ancak dilekçenin İl Kadın Kolları Başkanlığına gönderildiği belirtildi. Bu arada Adalet ve Kalkınma Partisi Kocasinan İlçe Yönetim Kurulu toplantısı sırasında Selma Ünal’ın istifası nedeniyle tartışma yaşandığı ve iki il başkan yardımcısının kavga ettiği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...