Sayfalar

7 Mayıs 2010 Cuma

ANNELER’DEN ŞEHİT GELMESİN ÇAĞRISI

MHP Kocasinan Kadın Kolları tarafından Anneler Günü’ne özel bir program düzenlendi. Tuana Restoranda yapılan programa MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel’de katıldı. Programda yapılan konuşmalarda anneler “Şehit gelmesin” çağrısı yaptılar.

Tuana Restoranda yapılan programa partili kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Programa, ERÜ Rektörü Fahrettin Keleştemur’un eşi Fazilet Keleştemur’da katıldı.
MHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit konuşmasına bir şiirle başladı ve bir başka şiir ile noktaladı. Koçyiğit, “annelerinizi sevin ve saygı gösterin” dedi. 
MHP il başkanı Süleyman Korkmaz da son zamanlarda Kayseri de çocukların kaybolduğunu, tacizlerin arttığını belirtti. Annelerden AKP Hükümeti ni ellerinin tersiyle itmelerini isteyen Korkmaz, bugünün 1919’dan farkı olmadığını söyledi. 
Korkmaz, “Habur da barikat kurmayanlar, şehit cenazesinde barikat kurdular. Halkımızı cenazeden uzak tuttular. Birileri bu işin rantında” diye konuştu. 
MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel de kadınların layık olduğu değeri göremediğini söyledi. Son günlerde artan şehit haberlerinin anneleri çok yaraladığını ifade eden Şenel “Artık şehitler olmasın anneler üzülmesin” diye konuştu.
            Şenel, Annenin zamanın getirdiği değişimlere karşı donanımlı, nitelikli ve bilgili olmasının yollarını açmak gerek. Kadınlar eziliyor, şiddet görüyor, aşağılanıyor. Kadınlar layık olduğu değeri görememekte. Türkiye de kadınlara yegane değeri veren parti MHP dir. İnsanımızın, yaşlısıyla, genciyle yanındayız. Şehitler olmasın, analarımızın yüreği yanmasın. Gelin birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Partimizi iktidara taşıyalım dedi.
     Daha sonra İGM üyesi  İsmihan Gülser Üçok, Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel’e MHP il başkanı Süleyman Korkmaz’da eski kadın kolları başkanı Safiye Karaarslan’a plaket verdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...