Sayfalar

21 Mayıs 2010 Cuma

HURDACILARIN BARAKALARI YIKILDI

Hurdacılar sitesine taşınmayan ve şehir içinde çalışmalarını sürdüren hurdacıların barakaları belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Çok sayıda çevik kuvvet ekibinin önlem aldığı yıkımda bazı esnaflar belediyeye tepki gösterdi.



Kocasinan bulvarı ve doğu sanayide faaliyet gösteren onbir hurdacının barakaları Kocasinan belediyesi ekiplerince yıkıldı.

            Yıkıma ilk olarak çevreyolda bulunan yedi hurdacıdan başlandı. Hurdacıların barakaları belediye ekiplerince boşaltıldıktan sonra devreye greyder girdi. Greyder tek hamlede girdiği iş yerlerini kullanılmaz hale getirdi.

                        İş yerindeki eşyalarını kendileri çıkarmak isteyen bazı esnaflar ise polis engeliyle karşılaştılar. İkna çabaları sonunda iş yerlerine giren esnaflar bu seferde sinirlenerek barakaların camlarını kırdılar.

İş yerleri sahipleri ise duruma tepki göstererek mağdur olduklarını dile getirdiler.

            Çıkan ufak tartışmaların sonunda 7 baraka greyderle yerle bir edildi.

            Belediye ekipleri daha sonra Doğu sanayinde bulunan üç hurdacı barakasını daha yıkarak yerle bir etti. Belediye yetkilileri iki yıl önce hurdacılar sitesinin yapıldığını ancak bazı esnafların yerleri olduğu halde buraları terk etmediklerini, yapılan tebligatlara da cevap vermeyen iş yerlerinin yıkıldığını belirttiler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...