Sayfalar

21 Mayıs 2010 Cuma

VALİ BİLİCİ ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK VERDİ

Şehit cenazelerinde yaşanan üzücü olayların ardından Kayseri Valiliği, acılarını paylaşmak için şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Polisevi nde düzenlenen yemekli programa Vali Mevlüt Bilici, 2. Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral Özden Bayram Argüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ali Yavuz ve yaklaşık 550 şehit ailesi ve gazi katıldı.

Protokol ve şehrin ileri gelenlerinin katıldığı yemekte, her bir protokol üyesi bir şehit ailesinin masasına oturarak onlarla sohbet etti.

Vali Mevlüt Bilici, yemekteki konuşmasında daha önce şehit aileleri ve gazilerle Ramazan ayında iftar sofrasında bir araya geldiklerini ancak bunu daha sık yapmak istediklerini anımsatarak, "Yemeklerde sizinle daha fazla bir arada olmak, sorunlarınızı paylaşmak istiyoruz. Çünkü sizleri ailemiz olarak görüyoruz" dedi.

Garnizon Komutanı Tümgeneral Özden Bayram Argüz de, şehit aileleri ve gazilere seslenerek, "Her zaman yanınızdayız. Sizlere yardımcı olabilirsek kendimizi mutlu sayarız" diye konuştu.

Yemeğe, Kayseri nğin son terör şehidi Hakkari nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde mayın patlaması sonucu şehit olan İstihkam Jandarma Uzman Çavuş Birol Mutlu nun eşi Ayten, kızı Duygu, oğlu Berkan ve yakınları da katıldı

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...