Sayfalar

21 Mayıs 2010 Cuma

ŞOTA İSPANYA’DA

Kayserispor’un yeni Teknik Direktörü Şota, transfer çalışmalarına başladı. Bir futbolcuyu yakından görmek isteyen Şota zaman kaybetmeden transfer yapabilmek için İspanya’ya gitti.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile Hollanda’da bir araya gelen ve istediği teminat senedini alıp aralarındaki proplemi çözen Şota, 2 yıllığına el sıkıştı.

Hemen transfer çalışmalarına başlayan Şota, buradan İspanya’ya gitti.

Şota burada daha önceden  belirlenen  bazı oyuncuları izledikten sonra Kayseri’ye gelerek basının önünde imza atacak.

            Genel Menajer Süleyman Hurma ile el sıkışan Şota, transfer listesini verdi. Almanya’dan 4 genç yeteneği isteyen Şota’nın özellikle defans ve forvet mevkiine olmak üzere en az 5 oyuncu daha istediği belirtiliyor. Kayserispor’da bazı oyuncuların kalmasını da isteyen Şota’nın yeni sezon öncesi 10 Temmuz’da başlayacak olan Hollanda kampına transferlerin yetiştirilmesi için çağrı yaptığı da belirtiliyor.

Öte yandan Kayserispor’la anlaşan Şota’nın daha önce yanında getirmek istediği Martin Haar konusu çıkmaza girdi. Hollanda’nın AZ Alkmaar kulübünde 19 yıldır görev yapan yardımcı antrenör Martin Haar’ın Kayserispor’un teklifine sıcak baktığı; Ancak ailevi nedenlerden dolayı gelemeyeceği belirtildi. Martin’i çok isteyen ama Kayseri’ye getiremeyen  Şota’nın bir Türk antrenör arayışına girdiği de belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...