Sayfalar

21 Haziran 2010 Pazartesi

AÇILIM MASKARALIĞI

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Muammer Öner, Defterdarlık binası önünde bin basın açıklaması yaparak Hükümetin ortaya attığı açılım politikasını değerlendirdi ve "Açılım, terör örgütünü cesaretlendirmiştir" dedi. 

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Muammer Öner, terör olaylarının artmasını hükümetin yaptığı açılım politikasına bağladı. Öner, "İçeriğinde ne olduğu hala kehanetlerle tahmin edilebilen, ismi sürekli değiştirilen, uygulaması sanatçıya, artiste, sporcuya bırakılan açılım maskaralığı terör örgütünü şımartmış, cesaretlendirmiş ve azdırmıştır" diye konuştu.

Tırmanan terör olaylarının, toplumun her kesiminde alışkanlık yarattığının bir kısmının da sessiz bir çığlık gibi patlamanın eşiğinde olduğunun gözden kaçırılmaması gerektiğinin altını çizen Öner, "Bugün bölücü terörü azdıran hükümetin uygulamalarıdır. Bölücülere gösterilen hoşgörüdür. Bizler Habur rezaletini ve hainliğini unutmadık ve unutmayacağız" dedi.

Muammer Öner in konuşmasının ardından şehitler için dua edildi.

Türk Sağlık Sen Kayseri Şube Başkanı Ünal Polat’ta, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği önünde bir basın açıklaması yaparak, terör örgütüne tepki gösterdi ve şehit ailelerine başsağlığı diledi.

Sendika üyeleri daha sonra şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı söyledi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...