Sayfalar

27 Haziran 2010 Pazar

Bu kadına dikkat. Polis Karadul Necla'yı arıyor

Evlenme bahanesiyle yaşlı ve bekar erkekleri dolandırıp, kendisine takılan ziynet eşyalarıyla ortadan kaybolan 'Karadul Necla' lakaplı kadın polis tarafından her yerde aranıyor.

Bakımlı fiziği ve konuşurken karşısındaki erkekleri etkileyip kendine acındırdığı için 'karadul' lakabı takılan zanlının bugüne kadar en az 5 erkeği dolandırdığı bildirildi.
Uydu yayını yapan televizyon kanallarına, 'Bekarım, yalnız yaşıyorum, halim vaktim yerinde.

Evleneceğim birini arıyorum' şeklinde mesaj veren ve kendini 'Necla A.K.'(47) şeklinde tanıtan kadın, bıraktığı cep telefonu numarasını arayanlarla temasa geçtikten sonra görüşmeye başlıyor. İddiaya göre zanlı Necla A.K., bir süre yüz yüze görüşüp, ekonomik durumu iyi olan yaşlı ve bekar erkeklere, "Evleneceğim, yüz görümlüğü istiyorum" diyerek takı aldırıyor.

Karadul Necla kurbanının aldığı altınları çantasına yerleştirdikten sonra da, "Ailem seninle tanışmak istiyor. Kardeşlerimi ziyarete gidelim" diyerek bulundukları yerden başka şehre gidip, otogarda izini kaybettiriyor.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...