Sayfalar

30 Haziran 2010 Çarşamba

CHP'ye Yeşilhisar'da katılımlar sürüyor

İlçe gezilerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Özdemir ve il yöneticileri Yeşilhisar ve İncesu’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yeşilhisar’da aralarında eski ilçe başkanının da bulunduğu 15 DSP üyesi CHP’ye katıldı.

CHP İl Başkanı Enver Özdemir, İl yönetim kurulu üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Müge Deliorman’ın katıldığı ilçe gezilerinde ilk olarak Yeşilhisar İlçe Başkanlığı ziyaret edildi. CHP İl Başkanı Enver Özdemir burada yaptığı konuşmada, kurultay sonrası başlayan yükselişin devam ettiğini ve hızla iktidara yürüdüklerini kaydetti.

AKP iktidarının kendi yarattığı suni gündemlerle uğraşmaya devam ettiğini ve gerçek gündeme bir türlü dönmek istemediğini ifade eden Özdemir, iktidara geldiklerinde sıfır noktasında teslim aldıkları terörü açılım adı altındaki çalışmaları ile körüklediklerini ve Kayseri’nin son iki ayda 5 şehit verdiğini söyledi.

Halkın beklentisinin CHP iktidarı olduğunu dile getiren Özdemir, çiftçinin, esnafın, emeklinin, çalışanın yoksullukla mücadele ederken, iktidar sahiplerinin ve yandaşlarının zenginleştiğini vurguladı. İktidar yolunda CHP’lilerin omuzlarındaki yükün ve sorumluluğun daha da arttığına dikkati çeken CHP İl Başkanı Özdemir “ hep birlikte daha çok çalışarak,  halkımızın sorunlarını dinleyerek ihtiyaç duyduğumuz CHP iktidarını gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından Yeşilhisar Eski İlçe Başkanının da aralarında bulunduğu 15 DSP’li CHP’ye katıldı ve parti rozetleri yöneticiler tarafından takıldı.

      Daha sonra Yeşilhisar‘da esnaf ziyaretinde bulunan İl başkanı Özdemir ve beraberindekiler, vatandaşların ilgisiyle karşılaştılar.

Yeşilhisar ziyaretinin ardından İncesu İlçesi’ne geçen CHP İl Başkanı ve yöneticiler, ilçe başkanlığını ziyaret ettikten sonra, esnaflarla dolaşarak sorunları dinlediler.

       Ziyaretler sırasında vatandaşlar, “esnaf ta, çiftçi de bitti, gençlerimiz boş geziyor. Artık sabrımız taştı” şeklinde konuştular.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...