Sayfalar

30 Haziran 2010 Çarşamba

Kulkuloğlu: "AKP'li Büyük Toraman Belediye Başkanının sahtecilik suçu kesinleşti."

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Felahiye ilçesine bağlı Büyüktoraman beldesinin AKP’li Belediye Başkanı Ali Temirci nin evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçunun kesinleştiğini iddia etti.

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Büyüktoraman Belediye Başkanı Ali Temirci nin, sahte evrak ve numarayla kendisini Bağ-Kur lu gibi göstererek, emekli olduğunu öne sürdü. Temirci nin bu olaydan mahkum olduğunu ifade eden Kulkuloğlu, “Dosya kararında Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi, nitelikli dolandırıcılık suçunu subut bulduğundan, Büyüktoraman Belediye Başkanı Ali Temirci hakkında, indirimlerden sonra 3 yıl 1 ay hapis, 129 bin 461 TL adli para cezası, eğer adli para cezasını ödemezse, onun da günlük 20 TL den hapis cezasına çevrilmesine karar vermiştir. Olayın tüm kamu görevlileri ve kamuoyu tarafından bilinmesine rağmen, kararın kesinleşmesi üzerinden 12 gün geçmiştir. Temirci, niçin hala görevinden alınmadı? AKP nin ben hırsızımı korur, toz kondurmam anlayışı toplumu ahlaki çöküntüye uğratmakta ve vicdan sahiplerini rahatsız etmektedir” dedi.

Kulkuloğlu, benzer anlayışın AKP İl Başkanı Mahmut Cabat için de geçerli olduğunu, bu kişinin son bir yıldır maden ruhsatı simsarlığı ve vergi kaçakçılığı yaptığını haykırmalarına rağmen, görmezden gelindiğini söyledi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...