Sayfalar

3 Haziran 2010 Perşembe

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Veli Altınkaya’nın ilk ziyaretçileri Hizmet-İş Sendikası Şube yöneticileri oldu. Şube Başkanı Halil Özdemir Altınkaya ya  görevinde başarı temennisinde bulunarak hayırlı işlere imza atacağına inandıklarını belirtti.


Altınkaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendikaların hizmet yeri olduğunu söyledi.


Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesinin ardından Hak-İş İl Temsilcisi Yunus Değirmenci, Öz İplik İş Şube Başkanı Cuma Eren ve Öz Ağaç İş Sendikası Şube Başkanı Şaban Demir Veli Altınkaya’yı ziyaret etti.


   Sendikaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Altınkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Ayata’dan sonra Ticaret Odası Başkanvekili Mustafa Erçalık yeni Cemiyet Başkanını ziyaret etti. Ziyarette gazetecilik mesleği ele alındı.


Altınkaya’yı Kar Kaplanları Doğa ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Halim Demir ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek sabah sporlarına davet ettiler ve dernek bayrağını verdiler.


Kızılay Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve yönetim kurulu üyeleri de hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü de ziyaretinde Altınkaya’yı kutladı. Şaban Ünlü, cemiyetin iyi işler yaptığını söyleyerek aynı çalışmaların devam edeceğine inandığını belirtti.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...