Sayfalar

3 Haziran 2010 Perşembe

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. 

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’yı ilk olarak Türk Kadınlar Birliği yönetimini ziyaret etti.
            Başkan Veli Altınkaya “Bayanları mesleğin içine ne kadar çok dahil edersek orada tertip düzen daha fazla olacaktır” diye konuştu.
            Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ayşe Uzunlu ise Altınkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak “Kayseri basınının görevini layıkıyla yerine getirdiğini, bundan sonra da aynı çalışmaları sürdüreceklerine inandıklarını söyledi.

            Türk Kadınlar Birliği’nin ardından Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ziyaret etti.

Başkan Veli Altınkaya 30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Erciyes Üniversitesi Kayseri’nin vizyonunu değiştiren önemli bir üniversitedir. Eğitimdeki kalitesiyle her kesime örnek oluyor. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

            Rektör Keleştemur’da Görev yaptığımız sürece basından her zaman destek gördük. Hatta bazı zamanlar eleştirilmeyi bile ümit ettik. Eksiklerimiz varsa bunları eleştirmelerini de istedik. Eleştirinin de faydası vardır. Bu anlamda bizler hem eleştiriye hem övgüye açığız” diye konuştu.

            Rektör Keleştumer’un ardından Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ile Emniyet Teşkilatı Vazife Makulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaret etti. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Burhan Pişkin ve Emniyet Teşkilatı Vazife Makulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şube Başkanı Ahmet Özmen’de Altınkaya’nın böylesine önemli bir göreve gelmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek Altınkaya ve ekibine başarı dilediler.

            Veli Altınkaya’da iki derneğe de teşekkürlerini sunarak Cemiyet olarak sivil toplum kuruluşlarına olduğu gibi derneklere de eşit davranacaklarını söyledi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...