Sayfalar

31 Mayıs 2010 Pazartesi

Kayseri Gazeteciler Cemiyetinden teröre ve İsrail'e kınama

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’de bir bildiri yayınlayarak, İskenderun ‘da 7 askerimizin Şehit edilmesi olayıyla ilgili terörist saldırıyı kınadı.

Kayseri Gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu adına yapılan açıklama şöyle.

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Deniz Üs Komutanlığı’na bağlı İkmal Birliği’ne teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu 7 askerimiz şehit olmuş, 6 askerimiz de yaralanmıştır. Terörün çirkin yüzüyle yeniden karşılaşmamıza neden olan bu hain saldırı, terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha göstermiş olmakla birlikte hepimizi derinden sarsmıştır. Olayın faillerinin biran önce yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmaları, bu acıyı bir nebze de olsa hafifletecektir. Milletimizin birlik ve beraberliğine ve ülkemizin bütünlüğüne karşı yapılmış olan bu hain saldırılar asla amacına ulaşmayacağı gibi, Türk Milletinin teröre karşı verdiği mücadeleyi daha da güçlendirecektir.

Yapılan hain saldırıyı nefretle kınıyor, şehitlerimize Allahtan rahmet Yüce Türk Milletine sabır diliyoruz.

Diğer taraftan, Gazze’de yardıma muhtaç insanlara, gıda yardımı götüren Türk Denizcilik İşletmesi’ne ait sivil bir gemi, İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından saldırıya uğramış ve saldırı sonucu bazı vatandaşlarımız hayatını kaybederken, çok sayıda vatandaşımız da yaralanmıştır. Amacı muhtaç insanlara yardım götürmek olan geminin bu şekilde engellenmesi ve insanların canlarına kast edilmesi, insanlık adına utanç verici bir durumdur. Tüm Dünya kamuoyunu bu insanlık dramının bitirilmesi için sorumluluk almaya davet ediyoruz.

Savunmasız insanlara karşı yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...