Sayfalar

28 Haziran 2010 Pazartesi

ÖZHASEKİ’NİN FENDİ, DELİKAN’I YENDİ / Ahmet ŞAN

Erciyesspor’u ligde bırakan isim olan Nuh Mehmet Delikan, göreve gelmeyeceğini ısrarla söylerken, takımın Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç ise “Delikan devam etmeli” diyordu; Ancak başkan adayındaki düğümü Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki çözdü.

            Bir çok kulüp yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde transferleri bitirip kamplara başlarken Kayseri Erciyesspor’da ise sadece yönetim krizi çözüme kavuşturulabildi.

            41 puanla Erciyesspor’u ligde bırakan Nuh Mehmet Delikan bugüne kadar çok para harcadığını belirterek “ Garanti para olmadan göreve gelmem” şeklinde ısrarcı oluyordu.

            Derken araya Ziya Eren girdi. Dernek olan Erciyesspor’un bundan sonra Anonim Şirketi olması konuşulmaya başlandı. Ancak bu süreçte Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç her konuşmasında “ A, B ve C planımız Nuh Mehmet Delikan” diyordu.

            Memduh başkanın ısrarlı tutumu karşısında ayağını direten ve “benim tavrımda değişiklik yok” diyen Nuh Mehmet Delikan, kongreye aday olmadan geldi.

            Herkes bugün aday çıkmayacak, kongrede Erciyesspor Kulübü Divanda kalacak, kayyuma gidilecek diye beklerken, son anda Delikan’ı telefonla arayan Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki düğümü çözdü. Birkaç gün önce Başkan Özhaseki “ bizde garanti para diye bir şey olmaz, benim tek garanti param devlet memuruyum ve dolayısıyla maaşımdır. Eğer ısrar edilirse ( belediyeden bir aday çıkarırız)  eski formüle geri dönülür” demişti.

            Özhaseki’nin bu çıkışıyla birlikte belediyelerin sözüne inanmak ve güvenmek zorunda kalan Nuh Mehmet Delikan yeniden aday oldu. Ama sevindiren tarafı bu kez daha güçlü ve sporun içinden gelen isimleri yönetime yazması oldu.

            Burada listeyi de Memduh Başkan yaptı.

            Gelinen noktada Erciyesspor için en hayırlısının olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu takımın bir sahiplenecek insanlara ihtiyacı vardı. Şimdi bu sorun çözüldü. Artık yapılması gereken bu takımı biran evvel Süper Lig’e çıkarıp, artık kavurma savurma sözüne son vermektir.

Sonuçta herkesin bir tükenme noktası vardır.

Hayırlı uğurlu olsun…
Ahmet Şan / Kayseri Akın Günlük

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...