Sayfalar

25 Haziran 2010 Cuma

PKK terörünün taşeronu iktidardır

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan da “taşeron” tartışmasına katıldı. Tantan, idam cezasının yeniden getirilmesini, Abdullah Öcalan’ın da asılmasını istedi.  Tantan, Gazeteport’a yaptığı açıklamada, hükümetin terörle mücadeleyi TSK’ya havale ettiğini ve gelişmeleri uzaktan izlediğini savundu. Tantan, “Türkiye’de siyaset iflas etmiştir. Anadolu evlatları birer birer şehit oluyor, iktidar ve muhalefet ortada yok. Siyasetin tutsaklığı, halkı da tutsak aldı. Esas sorun siyasi zafiyettir. Taşeronu aramaya gerek yok. Taşeron siyasi iradedir. İktidarın tutsaklığından dolayı devletin gücü ayaklar altına alınmıştır. Türkiye, kaosa doğru sürüklenmektedir. MİT, TSK, Emniyet, Jandarma, ve Gümrük Müsteşarlığı yeniden yapılandırılmalı ve istihbarat görev tanımları yeniden yapılmalıdır” şeklinde konuştu.
Öcalan idam edilmelidirTürkiye’nin kuşatma altında olduğunu savunan Tantan, “Acilen idam cezası geri getirilmeli. Bu artık zorunlu ve kaçınılmazdır. Terör suçlarında idam cezası mutlaka uygulanmalıdır. 
Yeniçağ

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...