Sayfalar

12 Temmuz 2010 Pazartesi

Jonathan Santana Kayserisporlu oldu

İki yabancı oyuncunun transferi için Almanya’ya giden Genel Menajer Süleyman Hurma ilk transferi bitirdi. Paraguay Milli Takımı ile dünya kupasında da oynayan Jonathan Santana Kayserisporlu oldu.

  Kayserispor aradığı orta saha oyuncusunu buldu. Genel Menajer Süleyman Hurma Almanya’ya giderek Wolfsburg’da forma giyen Paraguaylı oyuncunun transferini bitirdi. Paraguay Milli takımının orta sahasında da yer alan ve dünya kupasındaki iki maçta ilk onbirde sahaya çıkan Santana 5 sezondur Almanya’da Wolfsburg’un formasını giyiyordu.

        Almanya’ya giden Genel Menajer Süleyman Hurma oyuncuyla bir kez daha bir araya gelerek her konuda anlaşma sağladı. Santana ile 2 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtiliyor. 

       Diğer yandan transfer çalışmalarında en fazla santrafor üzerinde duran Kayserispor alacağı oyuncuyla ilgili alternatifleri ikiye indirdi. Tanınmış ve iyi bir santrafor alınacağını belirten kulüp yetkilileri transferin an meselesi olduğunu belirttiler.

        Transfer için son görüşmeleri yapan ve tercih edilen oyuncuyla ilgili pürüzleri gideren Kayserispor yöneticileri bu oyuncuyu hafta içerisinde Kayseri’ye getirmeyi planlıyor. Transfere son nokta konmadan oyuncunun isminin açıklanmayacağı belirtildi. 

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...