Sayfalar

21 Ağustos 2010 Cumartesi

AKP'NİN MİTİNG İFTARININ PARASINI KİM VERECEK?

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  21 Ağustos Cumartesi günü Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda çevre illerden de binlerce katılımın beklendiği bir mitingle referandumda evet oyu isteyecek. AKP teşkilatı Ramazan ayında olmamız ve sıcak havalar nedeniyle mitinge katılımın az olma ihtimalini göz önünde bulundurarak ilginç yöntemlere başvuruyor. 
Taner Yıldız, mitinge katılımı arttırmak için bütün sabit telefonlara sesli mesaj bırakarak Enerji Bakanlığı sıfatını AKP’ye miting kalabalığı toplamak için kullanırken, spring sulama ile vatandaşların sıcakta serinletileceği de açıklandı. Bir başka hazırlık ise, “miting günü kimse iftarda aç kalmayacak, onbinlerce kişiye Hunat önünde iftar yemeği verilecek” şeklindeki açıklamalar oldu.
Mitinge kalabalığı artırmak için kapı kapı, ilçe ilçe, köy köy gezen AKP yöneticileri mitingde katılımcıları spring sulama sistemi ile sıcaktan koruyacaklarını da miting sonrasında Hunat Camisi önünde dev bir iftar çadırı kurulacağını da anlatıyor.
Bu durum akıllara, “Hunat Camisinin önüne AKP mitinginin yapılacağı güne özel olarak kurulacak olan iftar sofrasının parasını kim verecek?” sorusunu getirdi.
Organizasyonu gerçekleştirecek olan AKP yöneticileri, yemeğin finansmanının Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından karşılanacağını belirterek, böylece bu parayı AKP’nin ödemeyeceğini ilan etmiş oluyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin ise AKP iftarının bedelini kendi cebinden mi yoksa tüyü bitmemiş yetimin hakkının bulunduğu belediye bütçesinden mi karşılayacağı merak konusu oldu. 
Konuya ilişkin Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama bekleniyor.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...