Sayfalar

21 Ağustos 2010 Cumartesi

Bakan Taner Yıldız Kayseri'de

AKP İl Teşkilatında basın karşısına çıkan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü Cumhuriyet meydanında yapacağı miting için yaptıkları hazırlıkları anlattı. Miting için hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Bakan Yıldız, 400 bin broşür dağıttıklarını, 20 bin evet şapkasının dağıtılacağını, 40 bin parti flaması ve Türk bayrağının hazır olduğunu ifade etti.

Basın toplantısında soruları da yanıtlayan Bakan Yıldız, mitinge vatandaşları davet etmek için 75 bin sabit telefona kendi sesinden mesaj gönderilmesini  ”Kayseri’ye yakışır bir miting olsun istedik” şeklinde açıkladı.

Cumhurbaşkanının görev süresinin sorulması üzerine Bakan Yıldız, “Hukukçular onunla ilgili karar verecekler ben elektrik mühendisiyim” dedi.

Basın toplantısında ayrıca AKP Grup başkan vekili Mustafa Elitaş’ın Heronlarla ilgili yaptığı açıklama Bakan Yıldız’a da soruldu. Yıldız soruyu yanında oturan Mustafa Elitaş’a yönelterek onun cevap vermesini istedi. Elitaş kısa bir açıklama yaparak şehit ailelerinin duygularına tercüman olduklarını söyledi. Bakan Yıldız’da grup başkan vekilleri ile aynı görüşü paylaştıklarını kaydetti.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...