Sayfalar

21 Ağustos 2010 Cumartesi

Baro Başkanı Ali Aydın "Evet" dedi


Baro Başkanı Aydın, referandum hakkında yaptığı değerlendirmede, "Referandumdan çıkacak evet Türkiye nin bütün sorunlarını çözmeyecek ancak ülkeyi dağılmaya, parçalanmaya götürecek bir süreç de olmayacaktır.
Anayasa değişikliği ile ilgili yapılacak referandum hakkında açıklamalarda bulunan Kayseri Baro Başkanı Avukat Ali Aydın, bu anayasa değişikliği ile birlikte 17. kez değişikliğe gidildiğini anımsattı. Aydın, "Türkiye nin çağdaş değerlerini barındıran, hak ve özgürlükleri tanımlayan ve kabul eden yeni bir anayasa istiyoruz" dedi.

İstenen anayasanın şu anda mevcut olmadığına işaret eden Aydın, "Tabii ki böyle bir anayasa şu anda yok. Mevcut değişikleri önemli bir adım olarak görüyor ve destek veriyoruz. Referandumdan çıkacak evet Türkiye nin bütün sorunlarını çözmeyeceği gibi Türkiye yi dağılmaya parçalanmaya götürecek bir süreç de olmayacaktır. Referandumda halkın verdiği oya herkesin saygı duyması gerekir” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...