Sayfalar

29 Ağustos 2010 Pazar

Kanal 7 Ülkücü Şehit Velican Oduncu'nun ailesine EVET karşılığı para teklif etti!

Ülkücü Şehit Velican Oduncunun Ailesine Kanal7 nin yaptığı teklif kan dondurucu cinsinden adeta..MHP hakkında olumsuz konuşmaları karşılığında para teklif eden Kanal7ye Ailenin cevabı sert oldu.

Kanal7 Ülkücü Şehitin ailesine EVET karşılığı para teklif etti!

Türkistanlı bir ailenin evladı olan Velican Oduncu 12 Eylül ihtilalinde girdiği cezaevinde Mart 1988'de şişlenerek şehit edilmişti.14 yaşında daha bir çocukken girdiği cezaevinden 24 yaşında Şehit mertebesiyle çıkmıştır.

Ülkücü Hareketin şehitlerinden biri olan Velican Oduncu'nun ailesine ve Ülkücü harekete karşı yapılmak istenen bu oyun Velican Oduncunun ailesinin vakur ve dik duruşu sayesinde Kanal7 ve iktidar yalayıcılarına teklif ettikleri ahlaksız-şerefsizce teklife verdikleri cevap bir tokat olarak vurmuştur.

Referandum süresince tüm etkenleri kullanarak Anayasaya EVET oyu çıkarmak isteyenler Ahlak,şeref ve haysiyet tanımadan yaptıkları bütün girişimleri bir EVET'e mübah görmektedirler.
Ülkücü Şehit'in Ailesine Kanal7 aracılığıyla yapılan teklifi 2023istanbul.com aydınlığa çıkarıyor..
Ülkücü Şehit Velican Oduncunun Abisi Tahir Oduncu Kanal7,nin Ailelerine MHP nin kendileriyle ilgilenmediklerini MHP aleyhinde konuşmalarını istediklerini Referanduma EVET demelerini istediklerini ve bunun karşılığında ihtiyaçları olan bütün ekonomik giderlerinin kendileri tarafından karşılanacağını tahhüt ettiklerini 2023istanbul.com'a dile getirdi...

Türk Milletinin varolma mücadelesine henuz 14 yaşında atılan o yiğit evladı dünyaya getiren o güzel Annenin ve Ailesinin parayla satın alınamayacağını verdikleri cevapla İktidar yalakaları ve Haysiyetten yoksun şahsiyetler öğrenmiş oldular.

Referandum süresi boyunca bazı Eski ülkücü sığırcıkların tv,lere çıkarak 
MHP yi kötüleyip Referanduma HAYIR oyu demelerini anlayamadıklarını söylemesi kaç paraya satın alındıklarını göstergesidir..Biz bu ülkücü sığırcıkları kamuoyu vicdanına bırakarak görevimizi yerine getiriyoruz..
2023istanbul

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...