Sayfalar

31 Ağustos 2010 Salı

KAYSERİ MİTİNGİ CHP’LİLERİ UMUTLANDIRDI /Veli Altınkaya

 CHP mitingine bir hafta kala partide hemen her akşam toplantılar yapıldı. Bildiğim kadarıyla üç ayrı komisyon kuruldu ve mitinge yönelik stratejiler geliştirildi. Hatta mitingin bir gün öncesinde sabah ezanından sonra ayrılmış CHP’liler il binasından.

   CHP Lideri de, CHP’liler de mitingden memnun. Partide kırgınlık ve küskünlükler miting öncesindeki son bir haftada “şimdilik kaydıyla” dondurulmuş gözüküyor.

   Birbirine karşı ciddi “siyasi husumet” besleyen parti büyükleri ellerindeki taşları en azından seçim öncesine kadar ceplerine koymuş gibiler. Eğer CHP’liler son bir haftada ortaya koydukları tavrı genel seçimde aday adaylığı başvurusu yapılıncaya kadar sürdürebilirlerse Kayseri’de ummadıkları şeyler olabilir.

   Bu noktada en büyük görev önce İl Başkanı Enver Özdemir’e, sonra Kayseri Sorumlusu MYK Üyesi Süheyl Batum’a düşüyor. Her iki isminde son bir haftada yakalanan dinamizmin korunması için çaba sarfetmeleri gerekir.
Veli Altınkaya / Kayseri Akın Günlük

   Bu arada CHP’de görevden alınan iki ilçeye de yeni başkanları atandı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...