Sayfalar

31 Ağustos 2010 Salı

Kayseripark'ta ucuz ve kaliteli alışveriş

130 mağazanın yer aldığı Orta Anadolu’nun ilk ve en büyük Alışveriş ve Yaşam merkezi Kayseri Park’ta ziyaretçilerine bayram alışverişlerinde hem kaliteyi hem de kazancı bir arada sunuyor.
Kayseri’nin yanı sıra Sivas, Yozgat, Niğde, Nevşehir ve Kahramanmaraş’tan gelenlerin de alışveriş yaptığı Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’n de giyimden ev aksesuarlarına, teknolojiden gıdaya her türlü ihtiyaca ‘en uygun fiyatlarla’ cevap veriyor. En kaliteli markaların yüzde 70’e varan indirimleri ile Kayseri Park’ta ‘hem kaliteli hem ucuz alışveriş’ keyfini bir arada yaşanıyor!
Kayseri Park , bayrama özel olarak kapanış saatlerini de yeniden düzenledi. 08 Eylül gününe kadar kapanış saatini 24.00’a çeken Kayseri Park, ayrıca 50 YTL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçilerine şeker kutusu hediye ediyor.
Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam merkezi , bayram alışverişleriniz için tam anlamıyla biçilmiş kaftan. Kayseri Park’taki Nike, LCW, İnci, Kiğılı, Flo, Mango, İpekyol, Derimod, Fabrika, Pierre Cardin, U.S Polo, Polaris, LTB, Park Bravo, Levi’s, Hotiç, Damat, Desa, Panço gibi markalar ürünlerini neredeyse yüzde 70’lere varan indirim imkânlarıyla müşterilerine sunuyor.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...