Sayfalar

4 Mart 2010 Perşembe

53 Bilim Adamı Kayseri'de Buluşacak

Türk Oftalmoloji Derneği (TOD) 7. Mart Sempozyumu, 5-7 Mart 2010 tarihlerinde Kayseri Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilecek. Türk Oftalmoloji Derneği Çukurova Şubesi tarafından düzenlenen sempozyumda 'Pediatrik Oftalmoloji' konusu ele alınacak.
Sempozyumla ilgili bilgiler veren Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı ve Türk Oftalmoloji Derneği Çukurova Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Mirza, sempozyuma TOD Genel Başkanı Prof. Dr. Nevbahar Tamçelik'in yanı sıra 26 Üniversite ve Eğitim Hastanesinden konusunda uzman 53 bilim adamının konuşmacı olarak katılacağını belirtti. Prof. Dr. Mirza, "Sempozyumda pediatrik oftalmoloji (çocuk göz hastalıkları) konusu tüm detayları ile ele alınıp tartışılacak. Sempozyum kapsamında 8 panel ve 6 konferans gerçekleştirilecek. Sempozyumu tüm Türkiye'den 300 civarında göz doktoru da takip edecek" dedi.

Prof. Dr. Ertuğrul Mirza, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden göz doktoru Bozkurt Ergör'ü unutmadıklarını kaydetti. Prof. Dr. Mirza, "Şehrimize yıllarca göz doktoru olarak hizmet veren, aynı zamanda dağcılık federasyonu başkanlığı da yapan merhum Dr. Bozkurt Ergör'ü unutmadık ve daha önce planladığımız TOD 7. Mart Sempozyumunu merhum Dr. Bozkurt Ergör anısına düzenliyoruz" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...