Sayfalar

27 Mart 2010 Cumartesi

Bünyan'da 50 Engelliye Tekerlekli Sandalye Dağıtılacak

Anadolu Sakatlar Derneği Kayseri Bünyan Şubesi tarafından ilçede 50 engelliye tekerlekli sandalye dağıtılacağı açıklandı.
Derneğin Bünyan ilçe Şube Başkanı Ali İhsan Demirezen, yaptığı açıklamada, İstanbul'da 5 ilin derneklerini bünyesinde barındıran Birleşik Sakatlar Federasyonu aracılığıyla tahsis edilen 50 tekerlekli sandalyeyi Nisan ayı içerisinde ilçede ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını söyledi.
Geçtiğimiz yıl 15 adet tekerlekli sandalye dağıttıklarını ifade eden Demirezen, "Köy ve beldeler dâhil bu yıl yaklaşık 120 civarında başvuru var. Maddi durumu iyi olanlar bile sandalye almak için bize geliyor. Ancak sağlık raporuna göre dağıtım yapacağız. Ayrıca hayırseverlerden derneğe üye olma konusunda destek bekliyoruz. Bir de belediye destekli olarak özürlülere yönelik el sanatları atölyesi projemiz var. Bunu hayata geçirebilirsek en azından engelli vatandaşlarımızın hayata tutunmalarını, çalışarak bir şeyler başarabileceklerini görmeleri için, hem de zamanı değerlendirme ve para kazanma imkânı olması sağlanacak. Dernek ve şahsım adına her türlü çabayı göstereceğim." dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...