Sayfalar

27 Mart 2010 Cumartesi

İsmail Koncuk: 'KEY'de skandal üstüne skandal yaşanıyor.'

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Konut Edindirme Yardımı(KEY) ödemeleriyle ilgili, "Yine arapsaçına döndü. Skandal üstüne skandal yaşanıyor" diyerek tepki gösterdi.
Koncuk, KEY parası kesilen çalışanlara, hala ödeme yapılmadığını ya da ödemelerin eksik yapıldığını, bu durumda KEY sahiplerinin, bir kez daha mağdurdur edildiğini ileri sürdü. Koncuk, KEY mağdurlarının dava açacağını ve Türk-Eğitim-Sen olarak bu davalarda mağdur edilen çalışanları yalnız bırakmayacaklarını belirtti.
Koncuk, KEY ödemeleri ile ilgili yaptığı açıklamada, KEY paralarının ödenmesinde skandal üstüne skandal yaşandığını belirterek, KEY ödemelerini alamayan ya da eksik alan KEY sahiplerinin, bir kez daha mağdur edildiğini ileri sürdü.
Maaşlarından KEY adı altında kesinti yapıldığını ve buna karşın çalışanların bir kısmının isminin ikinci listede de yer almamasının, "Büyük bir beceriksizliği" ortaya koyduğunu söyleyen Koncuk, "Yıllarca KEY parası kesilen çalışanlara, bunca zamandır hala ödeme yapılmaması, ödemelerin eksik yapılması devlet ciddiyetiyle de bağdaşmamaktadır" dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...