Sayfalar

27 Mart 2010 Cumartesi

Güven Hocaoğlu: "İktidar asıl gündemin üstünü örtüyor."


Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı her hafta düzenlediği mahalle toplantısını bu Hafta Mimarsinan Mahallesi’nde yaptı.

Mimarsinan Ülkü Ocağı’nda düzenlenen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Güven Hocaoğlu, MHP Melikgazi Meclis Üyesi Mustafa Kayhan, İlçe yöneticileri  ile çok sayıda partili katıldı.
MHP Melikgazi belediye Meclis Üyesi Mustafa Kayhan, burada yaptığı açıklamada Partililere seslenerek, tek başına iktidar olmak için size ve bize çok büyük görevler düşüyor” dedi. Kayhan Şöyle devam etti: seçimden önce biz yine gelmiştik sizin yanınıza. sıkıntılarınızı dertlerinizi dinledik ve bu sıkıntıları biz  belediye ye sunmuştuk. eğer bu sıkıntılarınız giderilmediyse biz her zaman sizin için oradayız yine sıkıntılarınızı gidermek için belediyeye sorunları iletiriz.  Melikgazi Belediyesinde altı kişiyiz her şeye gücümüz yetmiyor ama bize yanlış olanlara itiraz ediyoruz bizim bunlara gücümüzün yetmesi içinde tek başına iktidar olmamız gerekiyor. bunun içinde bize ve sizlere çok görev düşüyor”
MHP Melikgazi İlçe Başkanı Güven Hocaoğlu ise gündemi değerlendirdi. Hocaoğlu , Ülkede sürekli gündemin değiştirilerek asıl gündem olan ekonomiden bahsedilmediğini söyledi.
Hocaoğlu, bize göre bu ülkede birkaç tane önemli gündemi var. bunlardan birincisi işsizlik, ekonomik sıkıntı. Türk milleti şu anda ciddi anlamda açlıkla terbiye edilir hale geldi.bu millet kasıtlı olarak açlıkla terbiye ediliyor ki memleketin bir yerlere bir yerlere peşkeş çekilirken 7 yıldır iktidarda olan bir parti halen şikayet ediyor. Yedi senedir siz ne yaptınız ülkenin iç ve dış borcuna bakıyorsunuz ayyuka çıkmış.  işsizlik hat safhaya yükselmiş.  iş verenler intihar eder duruma gelmiş.
Hocaoğlu ayrıca anayasa değişikliğini de değinerek yedi yıldır iktidar olan bir hükümet neden seçime bir yıl kala böyle bir işe kalkıştı. İktidarın samimi olması gerekiyor dedi.
 Hocaoğlu şöyle devam etti: yedi senedir ruhsat elinde olan insanlar niye anayasayı değiştirmediler seçime bir yıl kala bu  iş meydana geldi dört sene önce nerdeydiniz iktidarın samimi olması lazım yedi yıllık başarısızlıklarını sürekli gündem değiştirerek ört bas etmeye çalışıyorlar ama bunlara artık bir dur demek lazım.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...