Sayfalar

30 Nisan 2010 Cuma

Ayata: "Yanlış yapanlar, yaptığı yanlışın cezasını görecek."

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, tacizle suçlanan öğretmenle ilgili olarak, "Yanlış yapanlar cezasız kalmıyor, yaptığı yanlışın cezasını görecek" dedi.
İstanbul Şehir Üniversitesi'nin tanıtım toplantısında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, "Bu olayı 1.5 ay öncesine kadar biliyorduk. Bakanlığımızdan gelen müfettişlerimiz olayı irdeledi. Netice itibarı ile 2 yönetici, 1 öğretmen açığa alındı. Adli işlem devam ediyor. Mahkeme noktasına geldi. İdari ve disiplin yönünde soruşturma bitti. Önümüzdeki hafta içerisinde neticelenebilir. Görüntü konusunu bakanlık müfettişlerimiz biliyordu. Basına yansımamıştı. Basına yansıma konusundaki endişemiz bu işin duyulmaması değil, öğrencinin geleceğini düşünerek bu işi sınırlı tutmuştuk ama birileri basına servis yapmış ve gündeme geldi. Kayseri'de çok geniş bir kitleyiz. 12 bin 500 öğretmen var. Mutlaka bunlar içerisinde yanlış yapanlar oluyor. Fakat yanlış yapanlar cezasız kalmıyor. Yaptığı yanlışın cezasını görecek. 1 kişinin ya da 2 kişinin yaptığı yanlışı tüm topluma mal etmek doğru değil. Her kesimden her türlü insanın olduğunu biliyoruz. Bakanımıza yapılanın ardından ortaya çıkan bu olay Kayseri için şanssızlık" diye konuştu.
Kayseri üzerinde kara bulutlar dolaştığını ifade eden Erdoğan Ayata, "İnşallah Kayseri güzel olaylarla da gündeme gelecek. Kayseri her türlü başarıyla önde olan bir ildi. Gerek belediyecilik gerek eğitim. Fakat bu tip olaylar bizi de sıkıntıya soktu" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...