Sayfalar

30 Nisan 2010 Cuma

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Gülbeyi İbiş: "Vali de görevden alınsın."

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Gülbeyi İbiş gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. BBP, AKP’nin arka bahçesi gibi söylemleri çıkaranları sert bir dille eleştiren İbiş, “BBP’nin misyonunda taviz vermekte, almakta yok” dedi.

İl teşkilatında düzenlediği basın toplantısı ile gündemi değerlendiren BBP İl Başkanı Gülbeyi İbiş ardı ardına gelen şehit cenazelerini hatırlatarak “Devletin ve hükümetin ilk görevi iç ve dış tehlikelere karşı ülke güvenliğini sağlamaktır; ama devletimiz ve hükümet sağlıklı bir teşhis koymakta ve gerekli etkinliği göstermekte acziyet içine düşmüştür” dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma programında Kadir Has Kongre merkezini doldururken AKP’den destek aldınız mı sorusunu “meyve veren ağaç taşlanır” şeklinde yanıtlayan İbiş, “Bizim misyonumuzda taviz vermekte, almakta yok dedi ve hiçbir kurumdan destek almadıklarını söyledi.
Emniyet müdürünün görevden alınmasını da değerlendiren Gülbeyi İbiş, yapılanın doğru olmadığını söyledi. İbiş Vali Mevlüt Bilic’yi kasıtla İçişleri Bakanı’nın aynı duyarlılığı ve hassasiyeti Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’nun geçirdiği kaza sırasında yanlış bilgi yayanları da görevden alarak göstermesi gerektiğini belirtti.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...