Sayfalar

17 Nisan 2010 Cumartesi

BESİCİLERİN GENEL KURULU OLAYLI GEÇTİ


Kayseri Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin genel kurulu daha ilk maddelerde tartışmalı başladı. Ahmet Polat Başkanlığında divanın oluşturulmasından sonra maddelere geçildi. Divan başkanı üç maddenin birleştirilmesini talep edince bir besici anlamadığını söyleyerek açıklık getirilmesini istedi. Divan başkanı maddeyi bir kez daha okutsa da besici ısrar edince divan başkanı besiciye solandan çıkarmakla tehdit etti. Bu söz tartışmanın fitilini ateşledi.
Yükselin tansiyonu ancak başkan adayları düşürebildiler.
Zorda olsa denetim ve faaliyet raporları oylanarak ibra edildi. Bir maddede alınabilecek kredilerde birliğe para kesilmesi maddesinde yine ortam gerildi. Bu kez divan başkanının talebi ile mevcut başkan konuya açıklık getirdi ama bu kez de kongreyi kimin yönettiği tartışmaları başladı.
İçerde yaşanan tartışmalar dışarıya da taşınca olaya polis müdahale etti.
1372 üyesi bulunan Kayseri Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği 2. Olağan genel kurulunda mevcut başkan Yıldırım Yağan güven tazeledi. Yeni yönetimde şu isimler bulundu; Ali Yüce, Ali Osman Tupal, Aydın Yağan, Hasan Kocuk, Adem Çürük ve Mehmet Martı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...