Sayfalar

17 Nisan 2010 Cumartesi

İlahi Aşk Gecesine Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu katıldı

Kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında Kadir Has kongre merkezinde bir gece düzenlendi. Binlerce Kayserilinin ilgi gösterdiği geceye Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu’da katıldı.

Kayseri halkının büyük ilgi gösterdiği programa sunucu olarak katılan ve şiirler okuyan Serdar Tuncer, "Efendimizi anlamak ve anlamaya çalışmak için buraya geldik. Burada sanki efendimiz buradaymış, bizimle birlikteymiş gibi dinlemeliyiz" dedi.
Doç.Dr. Nihat Hatipoğlu ise yaptığı konuşmada, "Sizin buraya gelişiniz ve buraya gösterdiğiniz bu ilgi ne Nihat hocaya nede başka bir hocaya değil bu ilginin tek bir sebebi vardır o da Muhammed Mustafa dır" diye konuştu. Hazreti Muhammed in doğduğu zaman olan mucizelerden bahseden Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Peygamber Efendimiz doğduğunda birçok mucize olmuştur. Mecusilerin yıllarca sönmeyen ateşi sönmüştür ve Efendimiz doğduğunda tertemiz bir şekilde doğmuştur doğduğunda bacaklarını secde haline getirmiştir" şeklinde konuşarak, Medineden ayrılırken insanın içinde her zaman burukluk olduğunu sözlerine ekledi.
Programda Mustafa Özcan Güneşdoğdu Kur an-ı Kerim okurken Grup Devran da ilahileri ile dinleyenleri mest etti.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...